18 Ocak 2014 Cumartesi

PHP Rent A Car Scripti

İncelen Bilişim Hizmetleri olarak rent a car firmaları için kodladığımız İncelen PHP Rent A Car Scripti hizmetinize sunulmuştur. Rent a car scriptimizi satın aldığınızda ayrıca web sitesi veya araçlarınızın takibini yapacağınız masaüstü yazılımı almanıza gerek yoktur.  Web sitesi ve masaüstü yazılımı birleştirerek Oto Kiralama Firmalarımızın ekstra masraf yapmalarının önüne geçtik.

     İncelen Rent A Car Scripti'nin özelliklerinden bazılarını kısaca özetlersek;

  • İncelen Rent A Car Otomasyonu, kiralamaya çevirdiğiniz rezervasyonlarınıza ait Müşteri, Kefil, İlave Sürücü, araç kiralama bilgileri ve yakıt durumu gibi alanları sistem tarafından otomatik olarak doldurulup sözleşmenizi oluşturabilirsiniz. Sözleşmenizin çıktısını alıp isterseniz pdf formatında bilgisayarınızda saklayabilirsiniz. Bu özellik ile zaman ve matbuu sözleşme formu giderlerinden tasarruf etmiş olursunuz.
  • Araçlarınızda bulunan GPS Uydu Takip Sistemlerinizi otomasyona tanıtarak sitenizden çıkmadan araçlarınızı takip edebilirsiniz.
  • Araç fiyatlarında gün (1-3, 4-10 v.b.) ve sezon aralıklarını (Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı, Sömestr Tatili v.b.) belirleyerek zamlı veya indirimli fiyatlar uygulayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder